Tippek a szexuális játékok megvitatásához a kapcsolatodban

T

Akár akarod, szükséged van rájuk, vagy csak vágysz rájuk, a vibrátorbevezetésének megbeszélése a szexuális játékokba időnként kicsit ijesztő lehet, és hasonló gondolatok juthatnak eszedbe,mint például: a partnered azt gondolja, hogy nem elég jó vagy szeretnénk helyettesíteni őket az elektronikával a hálószobában.A sikertelen kommunikáció ebben a témában emelheti a feszültségeket és megakadályozhat minden intim szórakozást. Íme néhány dolog megvitatásra és kipipálásra a listán, mielőtt átugranál a helyi szexi boltba, vagy online vásárolni kezdenél.

  1. Beszéljétek meg, miért szeretnél valamit kipróbálni, mielőtt a partneredre zúdítanád a dolgokat. Győződj meg róla, hogy nyugtató kinyilatkoztatásokat adsz a szexuális vonzódásra és elégedettségre a jelenlegi intim életedben (néha csak egy kicsit kell díszíteni, különösen akkor, ha látod, hogy sérült a partnered egója). Lehet, hogy egyszerűen csak valami új és szórakoztató játékot akarsz kipróbálni, vagy azért, mert bajod van az orgazmus elérésében. Azonban gondoskodnod kell arról, hogy szándékaid világosak legyenek, így nem lesznek hiányosságok a partnered képzeletében és amint elmagyaráztad az adott termékre vonatkozó vágyaidat hallgasd meg a partnered esetleges kérdéseit.

  1. Beszéljétek meg, hogy milyen típusú terméket szeretnél megnézni, hogy milyen funkciót szeretnél használni. Gyakran, ha valaki nem ismeri az aktuális, értékesítési termékeket, amikor a beszélgetésbe belevágnak és elhangzik a „szeretnék egy vibrálót” kifejezés, ilyenkor gondolatunk olyan nagy, zselészerű tárgyakat ábrázol, melyek rezegnek, és olyan nevük van, mint a „nyúl”. A szórakoztató termékipar technikailag korszerű, és sok termék közül lehet választani, de fontos megnézni, hogy milyen terméket szeretnél. G-pont stimulátort, klitorisz stimulációt, pár terméket, síkosítót vagy masszázsolajat keresel? Egy egyszerű kérés egy vibrátor iránt már nem elegendő. Milyen testrészed szeretnéd stimulálni, és hogyan akarod, hogy ez megtörténjen?

  2. Használd a szexjáték vásárlást az előjáték kiterjesztéseként. Az előjátéknak nem mindig kell előfordulnia a hálószobában, vagy éppen a szex előtt. Nem arról van szó, hogy nyilvános helyeken csináljátok, hanem a körülöttetek lévő dolgokat használjátok, amelyek mindkettőtökre ösztönző hatással lehetnek, motiválhatnak és a szexuális dolgok megbeszélésében is segítenek. Hacsak nem szeretne partnered tényleg meglepődni, válasszatok együtt a szexuális játékodból, és használjátok ezt a tapasztalatot, mint szexi móka. Lehet az is akár, hogy bementek egy boltba és beszéltek a termékekről, megtapasztaljátok az izgalmat, hogy egy szexboltban vagytok, valahol ami egy kis kockázatot nyújt a lebukásra. Vagy az internetet használva megnézhetitek a különböző termékeket, miközben megvitathatjátok, hogy milyen jó érzés lenne használni őket, és olyan dolgokat találni, amelyeket mindig szerettél volna kipróbálni. Így előfordulhat, hogy bekapcsolt állapotban és a megfelelő termékkel egy időben befejeződik. Így akár arra is van lehetőség, hogy beinduljatok és akár sikeresen megvásároljatok egy terméket.

Szerzőröl

admin

Hozzászólás

legújabb cikkek

Legújabb hozzászólások

Kategóriák

Felnőtt tartalom!

A weboldalon felnőtt tartalmú szövegek és képek találhatóak! Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.