Szuper szexre vágysz?

S

Szuper szexre vágysz? Kövesd az alábbi útmutatót

Az emberek alábecsülik, hogy az előjáték mennyit tesz hozzá a jó szexhez. Az előjáték iránti figyelem és elkötelezettség több és intenzívebb orgazmust, mélyebb intimitást és szorosabb kapcsolatot eredményez a partnerek között. Sok mindez a tantraikus szex művészetében kiemelkedik, ami szó szerint azt jelenti, hogy „az energia szövése és kiterjesztése”. Ez egy ősi hindu gyakorlat, amely 5000 évre nyúlik vissza, és ez leginkább az előjáték, az együttérzés és az orgazmus szándékosan lassú és módszeres formája.

Tekintsd meg az alábbi segítséget, amikkel a legtöbbet kihozhatod az érzéki találkozásaitokból.

Előjáték

Ingerlés, Előjáték

Az előjáték folyamatos törekvés. A folyamat órákkal vagy akár napokkal előbb is elkezdődhet, mielőtt, ténylegesen összekapcsolódnátok a párotokkal. Küldjetek provokatív szövegeket a nap folyamán és néha egy-egy kihívó képet is.

Ne felejtsd el

A lihegés és a gyötrődés maximumom van. Ilyenkor nagy a kísértés az előjáték kihagyására. Ilyenkor kényszerítsd magadat. A szex a hab a tortán, de a torta az ami mindent ízletessé tesz. Ráadásul az idő kihasználása az összehangolódásra sokkal intenzívebbé teszi az élményt.

Legyél felkészült

Miután oly sok időt eltöltöttetek a bemelegítéssel, kár lenne félbeszakítani a dolgokat azzal, hogy nem vagytok készek az akcióra. Tartsatok a közelben egy fiókot, ami tele van a szükséges eszközökkel, mint pl. óvszer, síkosító és egyéb szükséges játék.

Védekezz

Ne kapkodd el

Vegyél vissza a tempóból. A legrosszabb dolog, amit tehetsz, hogy elkapkodod az előjátékot. Minden a gyengédségről szól, amit a partnerednek teremtesz. Mosolyogjatok a szemetekkel, lassan vegyétek le egymás ruháit, és maradjatok az erogén zónák körül a maximális elégedettségért. Tartsatok szüneteket, váltsatok pozíciókat, hagyatok időt a nevetésre és egymás élvezetére.

Fedezd fel a testét

Izgathatjátok a vágyaitokat az ujjaitokkal, nyelvetekkel és ajkaitokkal. A szokásos célpontok a nyak, fülek, kezek, alsó has, mellbimbók és belső combok. Tudtad, hogy az egyik leginkább figyelmen kívül hagyott forró pont a térd mögött van? Az erogén zónák a test teljes területén megtalálhatóak és mindenkinél különbözőek. Töltsetek sok időt a felfedezéssel.

 

 

Fedezd fel

 

Ne próbáld túl erősen

Miközben a forró viasz, az ostor és a kidolgozott fehérnemű, ezek nem mindig szükségesek. A próbálkozás az ismeretlen cicomákkal, a hangulatvilágítással és a megfelelő zene megtalálása kiszoríthatja a hangulatot. Egyszerűen légy önmagad és haladj az áramlattal.

Figyelj oda

Alkalmi rossz lépések történhetnek. Néha túl fogékony vagy. Egyéb esetekben túl gyors vagy túl lassú. Aztán megtalálod a megfelelő pontot és akkor beindul a móka. Készíts mentális jegyzetet arról, hogy mi működik és mi nem. Idézd fel ezeket a lépéseket és tökéletesítsd őket, mindig adj hozzá valami újat, hogy érdekesek maradjanak a dolgok.

Próbáld ki a kötözést.

A sebezhetőség növelheti a szexuális energiát. Ennek egyik módja a kötözés. Keress egy selymes vagy pamut szalagot, végy elő egy szőrös bilincset vagy rugót a kötél készítéséhez. Ha megvan a kötözés, akkor a figyelem teljesen az élvezetekre irányulhat – irányítás nélkül, a partnered könyörületére utalva.

Kommunikáljatok

A legtöbb ember nem gondolatolvasó. Ha van valami amit nem szeretsz, mondjad. Ami pedig tetszik, ott kiadhatsz nyögő hangokat. A verbális és nem verbális jelzések keveréke segít egy izgató légkört teremteni a kölcsönös adok-kapok elv alapján. Suttogj kéjes javaslatokat, jelezz helyeket, ahol érintésre vágysz és irányítsd a partnered kezét az Ígéret földjére.

Fontos a komunikáció!

Szerzőröl

admin

Hozzászólás

legújabb cikkek

Legújabb hozzászólások

Kategóriák

Felnőtt tartalom!

A weboldalon felnőtt tartalmú szövegek és képek találhatóak! Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.