Étel vs Szex: Melyiket választod?

É

Mit szeretsz: nagyszerű szexet vagy nagyszerű étkezést?

A válaszok többsége meglepő lehet számodra,ugyanis rengeteg megkérdezett ember az ételt választja.

Mi lehet ennek az oka?

Az étel mint kötődési élmény

Sok szempontból az étel egy kötődési élmény. Találkozunk étkezéshez. Találkozunk miközben eszünk. Flörtölünk és ismerkedünk egymással ebédidőben és vacsora időpontok alatt. Aztán néha együtt hazamegyünk, és hasonló dolgokat művelünk az ágyban. Ez a kettős nómenklatúra kulcsfontosságú mindkét dolog értékeléséhez. Az étel biztonságos módja annak,hogy az emberek beszéljenek a szexről, anélkül hogy megítélnék őket, vagy kínosan éreznék magukat. Az étel jó álcája lehet aszexuális dolgoknak.

Extázis az ételeben és a szexben

Mint társadalom, sok különféle eseményünk van, de a két leggyakoribb és legnagyobb örömet szerző a szexuális és étkezési szokások jellemzik. Tegyél egy utazást a szexuális és nem-szexuális médián keresztül és tekintsd meg ahogy mindkettő értelmezi az orgazmust és ahogy az emberek kedvenc ételükbe harapnak. Az arcok nagyon hasonlóak és sok mindent mondanak. Az étel nagy örömet okoz, ugyanúgy, mint a szex. Ez csak a testünk különbözőrésze.

Ezért a mindennapos „étel pornó” kifejezés kiemelkedése. Akár aszociális médián, akár a tényleges reklámon keresztül, az emberek eszményképei -nyílt szájak, csillogó ajkak, csillogás,tapintó nyelv- mindezek kísértenek minket az élelem vagy a szex után.

Étel és szex találkozása

Természetesen minden ami a szexet illeti, néhányan ezt is tovább fokozzák egy lépéssel, úgy hogy az ételeket belevegyítik a szexuális életükbe. Ez olyan egyszerű lehet, mint egy kis tejszínhabot kenni a partner mellkasára, vagy akár sokkal több dolgot is be lehet vonni.

Az étel szempontjából kétféle szexuális módot különböztetünk meg: a maszatolást és etetést.

A maszatolásból származó vágyakat a testre kent ételek adják,mint pl. pite, puding, csokoládé öntet, stb. Az etetők is használnak ételeket a szex során, de nem annyira a bepiszkolós módon. Az etető személy ételt biztosít partnere számára és attól jön izgalomba, ahogy társa eszik és súlyt szed fel magára.

Ha megvan a komfortérzet a szexuális életedben, az egy nagyszerű dolog és az étel használata a beszélgetések során segít áthidalni a különbségeket és természetes módon segít számodra. Emlékeztetőül, az étel és kiegyensúlyozott diéta nagyszerű módja a libidó stimulálásának.Tápláló ételek fogyasztása javítja az egészségi állapotot és növeli a szexuális vágyakat és képességeket. A jobb ételek még segítenek a könnyebb alvásban, több energiát adnak és javítják a szexuális életed.

Szerzőröl

admin

Hozzászólás

Létrehozta admin

legújabb cikkek

Legújabb hozzászólások

Kategóriák

Felnőtt tartalom!

A weboldalon felnőtt tartalmú szövegek és képek találhatóak! Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.