Nyári szerelem: 3 ok amiért szeretjük a szabadtéri szexet

N

Nyár – a kerti sütés ideje, délutáni séták a tóparton, túrázások, hétvégi kempingezés, stb. Mi a közös ezekben? Mind a szabadban történik.Adj hozzá egy kis meleg időt, szexis nyári ruhát és a többit bízd a fantáziádra.

A szabadtéri szex egy általános szexuális fantázia, és nem is csoda.A helyszín változással járóizgatottság, lebukással járó izgalom (szintén egy népszerű fantázia) és az anyatermészet által nyújtott szenzációmindenki számára izgató lehet. Itt találhatsz 3 okot a szabadtéri szexre.

A meleg nap a csupasz bőrödön

Miért szereted?

Függetlenül attól, hogy ez a D-vitamin vagy a természetes bioritmusok fellendítésével jár, nincs egyértelmű válasz, miért érezzük magunkat olyan nagyszerűen, amikor napfényben vagyunk. Egy dologbiztos: kellemes érzés. Szexuális értelemben a napsütés olyan, mint egy büfé az érzékeknek. A fürdőruhában rohangáló emberektől, a napvédő krém érzéki módon történő felviteléig, a lustálkodásig egy lepedőn,mindenkit jó érzéssel tölt el. Komolyan – lehetne ennél jobb időt választani, hogy valakivel elmenj valahova, szinte ruha nélkül, bekenjétek egymást naptejjel és egymás mellett feküdjetek. Erre a legjobb idő a nyár. Természetes, hogy ilyenkor az emberek vágyat éreznek a szabadban történő szexhez.

Hogy lehet ezt létrehozni a lakásban?

Amennyiben tartunk a szúnyogoktól és már hasonló rovaroktól, vagy csak a kinti lehetőség nem csábít minket annyira, lehetőség van hasonló környezetet teremteni bent is. A beltér felmelegítéséhez rakjatok tüzet a kandallóban. Ha nincs kanadalló, használható más fűtőtest is. Az a lényeg, hogy meleg és sok fény legyen a helyiségben. Jöhet a masszázsolaj (vagy ha ragaszkodunk a témához,akkor a naptej), kenjétek be egymást és élvezzétek a meleget, a fényt és egymás társaságát.

Kitenni magadat a nagy szabadnak.

Miért szereted?

Fenn a hegyekben vagy az erdő mélyén könnyű izgalomba jönni a friss levegőtől. Úgy érezheted magad, hogy csak te vagy egyedül a szabadban és ez ötletetek adhat olyan dolgokra, amit otthon nem tudnál megtenni. Ráadásul az izgalom, hogy egy túrázó rábukkan a kis szerelmi fészkedre,gyakran kivált egy másik népszerű fantáziát -, hogy valaki elkap minket a cselekményben.

Hogy lehet ezt létrehozni a lakásban?

Nyisd ki az ablakokat, hagyd, hogy a levegő átáramoljon a házadon, és hozd létre a frissítő érzést, hogy nyári szellő végigszáguld a csupasz bőrödön. Ha olyan ablakok is találhatóak, amelyek egy félreeső területen vannak, vidd át a játékot oda. A tetőablakok nagyon hasznosak ilyen időkben!Végül, fontold meg a nyaralást egy távoli kabinban, amely megadja neked a „senki sincs körülöttem” és szabadság kültéri érzését.

Nedvesnek lenni a vízben

Miért szereted?

Ez egy újabb általános fantázia. Mindenki el tudja képzelni az egymáshoz simuló nedves testrészeket és ahogy a víz átfolyik köztük.Ráadásul sok ember számára a medence az egyetlen hely, ahol kipróbálhatják azokat az őrült súlyt hordozó pozíciókat. Nedvessé válni egyszexi dolog. De ez az, amit nem mondanak el a filmekben: Teljesen vízalatti szex például a medencében problémás lehet. A medencevíz tönkreteszi az óvszereket, a sós víz árthat a hüvelynek, és minden víz elmossa a nők természetes síkosítását, így kevesebb örömöt érezhetnek.

Hogy lehet ezt létrehozni a lakásban?

Ez könnyű:menj zuhanyozni! Távolítsd el az összes fürdőterméket, talán még néhány játékot is vigyél magaddal, hogy segítsen kísérletezni a pozíciókkal, és változtasd át a zuhanyzót szexuális játszótérré. Ha még nem tetted meg, helyezz el zuhanyfejet egy fogantyúval, és kísérletezz a különböző vízsugarakkal a testeden. Játssz a víz hőmérséklettel. Ne feledd, ez nem arról szól, hogy úgy használd a zuhanyzót ahogy a mindennapokban. Csinálj valami újat. És egy kis tipp: Ha síkosítót szeretnél használni a zuhanyzás ideje alatt, győződj meg arról, hogy szilikon alapú.


Szerzőröl

admin

Hozzászólás

Létrehozta admin

legújabb cikkek

Legújabb hozzászólások

Kategóriák

Felnőtt tartalom!

A weboldalon felnőtt tartalmú szövegek és képek találhatóak! Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.