Tippek a hálószoba dekorációhoz

T

Ha már szenvedtél álmatlanságtól,akkor biztos hallhattad ezt a tanácsot: változtasd hálószobádata nyugodt alvás szentélyévé. Nos, az alvás és szex szentélyévé.A szakértők elég egyértelműek ezzel kapcsolatban. Az alvásfontos, de a szex legalább annyira fontos (és a kutatások is aztmutatják, hogy tényleg segít ellazulni és ezáltal jobban alhatszaz éjszaka folyamán). Mindazonáltal, sok tanács létezik, hogyalakítsd át szobádat az alvás szentélyévé, de olyanbetekintést nem találsz, amivel egyszerre lehet jó szentély azalvásra és a szexre egyaránt. Úgy véljük, hogy mindkettőtmegérdemlik az emberek, ezért összeválogattunk néhány tippet,ami segíthet ebben.

Hozz létre privát zónát

A jó szex – és alvás, ha már ittjárunk – megköveteli, hogy nyugodt és pihent legyél. Ez nem fogmegtörténni, ha folyton arra gondolsz, hogy a gyerekek hallanifogják az ágy rugóit, vagy éppen téged. Ha már befektetsz aszexuális életedbe, akkor beruházhatsz egy kicsit a szobádhangszigetelésébe és egy jó ajtózárba is. Szerelj fel azajtódra küszöböt, csökkents a kemény felületek számát aszobában, szerezz be egy jó minőségű, vastag szőnyeget az ágyalá és akár hangszigetelő paneleket is felszerelhetsz a falra.Tégy meg mindent a kényelmed érdekében. Bónuszként, acsendesebb szoba jobb alvást eredményez.

Maximális kényelem

A szex a kocsiban, repülőn, vagy akárliftben izgalmas lehet, de ez egyben kényelmetlen is, ezértvalószínűleg ez csak különleges alkalmakkal fog megtörténni(különleges partnerekkel). Ha igazán őszinték akarunk lenni,akkor nehéz úgy kikapcsolódni, ha zsibbad a lábad vagy fáj ahátad.

Ha szeretnéd, hogy a hálószobád egyszexuális szentély legyen, akkor hozz létre kényelmet magadszámára, rengeteg párnával a kezed ügyében.

Fontold meg a színeket

Rengetegolyan kutatás létezik, amely a színek és a hangulatok közöttikapcsolatra utal. Ha rengeted cselekvést szeretnél, akkoregy kutatás alapján a karamell színű fal jó választás lehetszámodra. Egy másik felmérés szerint is, a pároknak, akiknekkaramell színű hálószobája van, akár háromszor többetszeretkeznek egy héten. A kék színt leggyakrabban azokhálószobájában található, akik rengeteget alszanak, ezt követiszorosan a sárga, zöld és ezüst szín.

Vedd meg a legmegfelelőbb lepedőket ide kattintva

A jó lepedő nagyban hozzájárulhat ajó alváshoz, míg a szexibb kivitel értelemszerűen több szexhezvezet. Ruházz be selyem lepedőbe, vagy olyan anyagba, amivelszexinek érzed magad. Más hasonló termékek is segíthetnek ebben,főleg, ha meztelenül fekszel be az ágyba.

halotitkok.hu áruházban találhatsz neked tetszőt.

Száműzz néhány elektronikai eszközt, de ezeket tartsd meg

Ha magaddal viszed a telefont az ágyba, vagy sokat nézed a tv-testénként, akkor sokkal fáradtabb leszel és kevesebb vágyad lesza szexre. De az is lehet, hogy nem. Valójában azeredmények egy kicsit vegyesek ezen a téren. Míg a szakértőkegyetértenek abban, hogy a hálószobában lévő képernyőkhatározottan befolyásolják az alvást és az alvás minőségét,egyes felmérések azt találták, hogy azok a párok, akik TV-tnéznek együtt az ágyban, valójában többet szexelnek, mint azoka párok, akik nem. Ez részben az erotikus tartalom használatánaktulajdonítható. Aztán persze egy régebbi tanulmány, pont azellenkezőjét állítja, hogy a hálószobában lévő képernyőkcsökkentik a párok szexuális vágyait.


Adj hozzá szexisugallatokat

Az agyunkat nagybanbefolyásolja, amit látunk. Ha több akciót szeretnél, akkor adjhozzá kiegészítőket a hálószobádhoz. Nem kell a helyiséget aFájdalom Szobájává alakítani. Természetesen elhelyezhetsznéhány befolyásoló dolgot. Tarts szemkötőt vagy egyéb kötözésre használt eszközt a párnád alatt vagy az ágyban. Eztéged kivéve mindenki számára láthatatlan lesz, de tudva, hogyott vannak használatra készen, növelheti vágyaidat.

Szerzőröl

admin

Hozzászólás

legújabb cikkek

Legújabb hozzászólások

Kategóriák

Felnőtt tartalom!

A weboldalon felnőtt tartalmú szövegek és képek találhatóak! Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.