Útmutató kezdőknek az ételekkel történő játékokhoz

Ú

Útmutató kezdőknek az ételekkel történő játékokhoz

Mindannyian élveztük, mikor Mickey Rourke és Kim Basinger a “9½hét” című filmben felforrósították a konyhát, de gondolkoztál már azon, hogy újra alkotod ezt az érzéki jelenetet? Végtére is, a nyelvnek kb. 10 000 ízlelő bimbója van,és a bőröd a legnagyobb erogén zónád. Még az egyes ételek szaga is szexi lehet. Az étel új ízeket, textúrákat és szagokat hozhat a hálószobába – és teljesen új érzelmi szintet a játékokhoz. Így készítheted el az első ételekkel történő szexuális játékodat.

Készítsd el az asztalt

Milyen ételeket tartasz szexinek és izgatónak az csak ízléskérdése, ezért gondolj az érzékeidre, amikor feltöltöd hűtőszekrényed tartalmát és válassz olyan ételeket, melyek illata, íze és kinézete izgatóan hat számodra.

Ne felejtsd el, hogy az ételekkel történő játék az érzékekről szól, ami azt is jelenti, hogy az élményt továbbnövelheted még hangulatfokozókkal: zenével, gyertyákkal,virágokkal.

Persze, valószínűleg tudod, hogy az élelmiszer-játék piszkos művelet. Ez az egyik fele az élvezetnek. De bármennyire spontán műveletnek tűnhet a filmekben, egy kis előkészületet igényel a való életben. Győződj meg róla, hogy alaposan lemosod az érzékeny élelmiszerekről a vegyszereket és egyébszennyeződéseket, és levágod a laza, éles vagy durva széleket,mielőtt az érzéki játék megkezdődik. Azt is meg kell fontolnod,hogy hol fogsz játszani, és hogyan fogod a rendetlenséget megállítani.

Ne felejts el felkészülni az eseményre se. Tarts egy hosszú zuhanyt, hogy meggyőződj róla, hogy tiszta és friss vagy, mielőtt nekiláttok partnereddel a játéknak.

Válassz egy menüt

Mindannyian hallottuk a szokásos lehetőségeket: a tejszínhabot,az olvasztott csokoládét és a mézet. Ezek a klasszikusok valamilyen okból, és minden érzéki büfé részévé kell, hogy váljon, de van egyéb lehetőség is, amely más szertartásokhoz is tökéletes. Hagyd, hogy az érzékszervek legyenek a vezetőid, és tárold a hűtőszekrényben kedvenceidet.

Az uborka és szalámi fallikus formáik miatt nyilvánvaló választás a szexuális játszmák számára. A bogyós gyümölcsök például a sárgadinnyének, a mangónak és a papayának az édes illatú húsa, is lenyűgöző lehet a bőrrel történő érintkezéshez. A füge és az avokádó ellenállhatatlan krémessége (és pszichés afrodiziákumos tulajdonsága)tökéletesek az ételekkel történő játékhoz.

 

Csak győződj meg róla, hogy nem játszol a lenti részeken olyannal, amit elveszthetsz. Ez nem jelenti azt, hogy teljesen el kell hagynod a kis élelmiszereket.Egymást etetve az eperrel vagy a szőlővel nagyon érzéki lehet.

 

Az élelmiszer-játék nagyszerű módja az orális szexnek. A mentolos dolgok extra dimenziót hozhatnak létre azzal, hogy olyan hűsítő érzetet keltenek, amelyet egyesek nagyon élveznek. Ne feledd, hogy néhány menta erősebb, mint mások, ezért csak óvatosan. Túl sok menta és a partnered inkább fájdalmat érezhet, mint élvezetet.

 

Az olajos és cukros ételek a játékot izgalmassá teszik, de ne felejtsük el, hogy a derék fölött maradjanak. Az olajok lebontják a hagyományos latex óvszereket, és a baktériumok és más irritáló szerek a bőr közelében rekedhetnek. A cukrok jó ízűek,de stimulálják az élesztő és a baktériumok növekedését, ami csúnya fertőzésekhez vezethet.

A szaglás erősen kötődik a libidóhoz, ezért ügyeljen arra,hogy elkerülje a sértő szagokat. A fokhagyma és a hagyma fokozhatja az olasz főzést, de az élelmiszer-játékban nincs helye.
Ugyanez vonatkozik a chili paprikára, a borsra és más fűszeres ételekre. Ezek az összetevők irritálhatják – és még égethetik is – az érzékeny bőrt a nemi szervek és a száj körül.

Játssz biztonságosan

Nincs semmi kevésbé szexi (vagy kínos), mint egy út a sürgősségire, ezért gondoskodj arról, hogy az étkezéstervezésekor figyelj a lehetséges allergiákra. Még akkor is, ha partnered nem eszi meg az ételeket, csúnya reakciók még mindig előfordulhatnak a bőrrel való érintkezéskor. Használj jó minőségű óvszer a behelyezésre szánt élelmiszereknél az irritáció és a fertőzés megelőzése érdekében, és ne felejtsd el, hogy az új óvszerek elengedhetetlenek, ha az élelmiszer több helyre is bekerül.

Tüntesd el a maradékot

Egy izgalmas játék után a mókának nem kell véget érnie.Irány a zuhany és tisztítsátok meg egymást. Ez nem csak az esetleges fertőzések elkerülésére jó, hanem felkészülésre a következő menetre.

Szerzőröl

admin

Hozzászólás

legújabb cikkek

Legújabb hozzászólások

Kategóriák

Felnőtt tartalom!

A weboldalon felnőtt tartalmú szövegek és képek találhatóak! Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.