Hogyan válasszunk szexjátékot

H

Hogyan válasszunk szexjátékot?

A szexjátékok nem feltétlenül jelentik a tökéletes ajándékot mindenki számára. Nem lenne jó,ha mégis így lenne? Gondoljunk bele, hogy minden évben mennyi felesleges dolog kerül ajándékozásra, nem lenne nagyszerű, ha mindenki számára nagyszerű orgazmust tudnánk ajándékozni? Ez király lenne. Ha valakinek mégis szexjátékot ajándékozunk,akkor alaposan meg kell fontolnunk az adott személyt és az ajándékozandó játékot is. Itt van néhány dolog, amit fontolóra kell venni, mielőtt valami szexi játékot helyezünk el a fa alatt.

Legyetek egy hullámhosszon vásárolj szexjátékokat

Akár azt tervezed, hogy valami apróságot csempészel be partnered fiókjába vagy a legújabb és legjobb játékot veszed meg neki, előbb jó lenne megtudni, hogy partnered szereti-e az efféle meglepetéseket. Amennyiben a partnerednek már van egy huncut listája, akkor nyert utad van. Ha a szexjáték nem olyan dolog, amiről beszélni szoktatok egymással,akkor ez az ajándék nem biztos, hogy a legjobb módja a témafelvetésének. Igen, tudjuk, hogy egy orgazmus gép gyönyörű ajándék lehet, de ezt nem mindenki látja így és ezt rájuk zúdítva kellemetlen helyzetbe hozhatjuk őket, sőt dühösek is lehetnek. Legyél érzékeny a partnered érzéseire a szexjátékokkal kapcsolatban és beszéljétek meg, hogy szeretne-e egyáltalán egyet. Amennyiben izgatottak és fogékonyak a dolog iránt, ideje néhány kutatást végezni. Ha pedig nem ,akkor ideje más ajándékot keresni.

Ne magadért tegyed

Itt van a dolog, hogyha másnak veszel szexjátékot: nehéz megállni a kísértést, hogy ne próbáld ki velük. Ez teljesen rendben van, a szexjátékok nem feltétlenül egyszemélyesek. Fontos, hogy behatárold izgatottságodat, a partneredre és ne a pedig a partneredre ÉS a játékra. Ez nem csak egy bőkezű ajándék, de ez partnered vágyait helyezi előtérbe.Más szavakkal, ne vásárolj partnerednek anális játékot, ha te szeretnéd inkább azt kipróbálni. Azért tedd, mert partnered kifejezte érdeklődését, ennek kipróbálására. Látod a különbséget? Ha új szexuális cselekedetről szeretnél tárgyalni, akkor annak nem most van itt az ideje és helye. Az ajándék arról szól, hogy olyat adsz partnerednek, amit tudod,hogy szeretne.

Ügyelj a minőségre

A legjobb ajándékok általában olyan dolgok,amiket az emberek igazán akarnak, de talán nem vásárolnának maguknak. A szexjátékok akár bele eshetnek ebbe a kategóriába, partnered számára. Amennyiben a vásárlás mellett döntesz, ügyelj a minőségre. Sokszor halljuk szexjátékokra,hogy „olyan ajándék, ami folyton újat ad”, de ez csak akkor igaz, ha az jó minőségű, azt teszi amire készítették és biztonságos és hosszú ideig használható. Szintén a jobb minőségű játékok, kifogástalan tervezésűek, ízlésesen csomagoltak, így egyaránt szép, fényűző ajándékélményt nyújtanak.

Minőségi szexjátékok

Végezd el a házi feladatod

Nyíltan megkérdezheted partneredet, hogy mit szeretne. Tudod mit,ez nem rossz stratégia. A szexjátékok nagyon személyre szabottak és az emberek a legjobb bíráik saját testüknek és ők tudják mit is szeretnének pontosan. Meglepheted partneredet egy ajándékszexi kártyával és egy ajánlattal, hogy menjetek el együtt vásárolni. (Sok eladó ajánl ajándék kártyákat.) Ha úgy döntesz megleped partnered, akkor legyen valami alap elképzelésed,amire tudsz építkezni. Partnered rendelkezik már szexjátékkal,amit szeret? Találsz olyat, ami hasonló élményt nyújt? Például ha partnerednek a klitorisz stimulációba,n akkor megkeresheted a legfrissebb, a legnagyobb klitorisz játékot, amelyet az emberek szeretnek ebben az évben. Vagy, ha szeretik a prosztata játékot,akkor összehozhatod őt az adott kategória legmagasabb pontszámú játékával. Járj utána a kiszemelt játéknak, olvass értékeléseket, tudd meg az előnyeit, hátrányait, röviden találd meg azt, ami a legmegfelelőbb a partnered számára. A legtöbb kereskedő nem vállal garanciát (érthető okokból),ezért ajánlott eltalálni a dolgokat az első vásárlásra.

Házi feladat

Add át személyesen

Vannak,akik teljesen nyitottak a szexualitásukról – és még a szexuális játékgyűjteményükről is. A legtöbb ember nem szeretne szexijátékot kapni (és néhány kínos tekintetet) a szülők vagy nagyszülők előtt. Ha valami szexit ajándékozol, akkor azt privátban tedd egy megfelelő időpontban. A bónusz ehhez, hogy te és partnered akár ki is próbálhatjátok az új játékot.

Légy alapos

Ha szexuális játékot adsz ajándékként, akkor légy biztos arról, hogy mindent nyújtasz, amire partnerednek szüksége lehet a játékhasználatához.

Szexuális játékajándékozása síkosító, elem vagy bármi egyéb a használathoz szükséges kiegészítő nélkül, lehangoló lehet. Győződj meg,hogy minden ami kell, megtalálható a dobozban. Akár még fel is töltheted az eszközt.

Szórakozzatok vele

Nagyon könnyű nyomást gyakorolni a szexre és szexuális életünkre és szexuális játékokra annak feldobására. Inkább próbáld meg könnyen venni a dolgokat. Adj partnerednek szexjátékot, minden elvárás nélkül,azért, hogy jól érezhesse magát. Végtére is az ajándékozás erről szól.

Szerzőröl

admin

Hozzászólás

Létrehozta admin

legújabb cikkek

Legújabb hozzászólások

Kategóriák

Felnőtt tartalom!

A weboldalon felnőtt tartalmú szövegek és képek találhatóak! Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.