10 életmentő szex tipp emberek számára hosszútávú kapcsolatokban

1

Akár két órára vagy 2000 kilométerre élsz a szeretődtől, a távolsági kapcsolatok kihívást jelenthetnek. Nem csak a hétköznapi kapcsolati aktivitásokat hiányolod, mint például az élelmiszerbolt vásárlás és a „Nem tudom. Mit akarsz csinálni?„ táncot, de még ott a kihívás, amellyel a szexuális életeden távolról kell navigálnod. De ez az akadály, nem olyan nehéz, mint gondolnád.Kreativitás hozzáadásával a szexuális repertoárhoz segíthet,hogy megmaradjon köztetek a szikra. Valójában egyesek azzal érvelnek, hogy a szexuális élet javulhat, ha nem látjátok egymást meztelenül minden nap. Használd ezeket a tippeket a fizikai érintés és a szexuális vágy közötti szakadékáthidalásához – függetlenül attól, hogy milyen távol vannak egymástól.

Használj szex üzeneteket a bemelegítéshez, de ne a főfogáshoz

A szex üzenet adott, ugye? Nyilvánvaló. De ha csak ez az egyetlen módja a lazításnak, akkor hamar unalmassá válhatnak a dolgok.Gondolj inkább erre úgy, mint ami hozzásegít a nagy játszmához.A szexi üzenetek egész napos küldése mindkettőtöket beindíthat,és orgazmusra rohanhatsz haza, Skype-on keresztül.

Ismerd meg a piszkos beszéd művészetét

A piszkos beszéd nem való mindenki számára. Ha kellemetlen számodra, ne aggódj, ettől még lehet kielégítő hosszú távú szexuális kapcsolatod. De ha ez az a valami, amit akarsz,akkor érdemes időt ölni a készség elsajátítására. Piszkos beszélgetés egymással az a kényes kombináció, aminél figyelned kell mit mondasz és hogyan!

Tervezz be szexi időt

Csakúgy,mint ahogy nem mindig vagy hangulatban, amikor egymással vagytok,ugyanez igaz akkor is, amikor külön vagytok. A munka, a gyerekek és az élet állhat a libidó útjába. Ne hagyja, hogy ez megakadályozza Önt abban, hogy teljes szexuális kapcsolatban álljon. Állíts be egy dátumot, tedd azt a naptárba, és gondoskodj a terveidről, hogy ne legyenek megszakítások. Az előretervezés egy előjáték maga.

Szerezz be távolról vezérelhető szex játékokat

A jövő itt van emberek, és annyira szexi móka! Bár a szexuális játék nem helyettesíthetik a partnerek érintéseinek erejét,egyesek közel jutnak hozzá. Rengeteg olyan játék létezik, melyek távolról, vagy az interneten keresztül vezérelhetők. Az ilyen termékek alkalmasak lehetnek a távkapcsolatban élők vágyainak kielégítésére.

Használd a technológiát a tervezett célhoz

Ó várjunk csak!. A technológia nem szexuális célokra készült? Az én hibám.Mindazonáltal, a közeledben van, hogy használhasd. Skype, FaceTime, Snapchat, e-mail … a lehetőségek végtelenek. Használd az egyes platformokat a különböző élményekért. A Skype és a Facetime kiválóan alkalmasak a kölcsönös maszturbációra,miközben e-mailben küldhetsz erotikus üzeneteket partnerednek.Csak nehogy a munkahelyi e-mail címére küldj üzenetet.

Légy kreatív a vizuális erotikával

Ide sorolva a képeket,annyira sok más módja van, hogy közvetítsd a „csináljuk most”üzenetet, és többségüknek sokkal több szexuális vonzereje van.Kapcsold le a lámpákat, és küldj neki egy képet, amely az alakodat tartalmazza, vagy küldj neki egy videót arról. Vedd le a ruhádat csábítóan a Facetime-on keresztül. Légy kreatív, és mindketten élvezhetitek a vizuális pillanatokat.

Engedd a szexuális feszültséget felgyülemleni

Mindannyian azt akarjuk, amit nem lehet. Használd ezt az előnyt, és tagadd meg párnapig az orgazmust egymástól. Mire online vagy telefonon keresztül csatlakozol, nagyon vágyni fogsz rá. Annak esélye, hogy még fülledtebb, izgalmasabb lesz, a tízszeresére nő, amikor várakozol rá.

Maradj kapcsolatban érzelmileg


Habár a távolról történő kielégítés minden bizonnyal fontos, az intimitás nem pusztán fizikai. A szexuális élet egészséges megőrzésének része annak biztosítása, hogy összehangoljátok egymás érzelmi szükségleteit. Szánj időt arra, hogy mélyebb szinten kapcsolódjatok egymáshoz – beszélj az érzéseidről,álmaidról, tapasztalataidról. Ez a fajta érzelmi intimitás,segít a szexuális életben.

Írjatok egymásnak kéjes jegyzeteket


Kapj elő egy darab papírt, egy borítékot és egy bélyeget. Írd le a legszexisebb fantáziádat annyi részlettel, amennyivel csak tudod. Adj hozzá egy csavart azzal, hogy nyitva hagyod a befejezést, és hívd meg partnered, hogy fejezze be a történetet egy levélben a történet befejezéséhez egy levélben. Old school? Igen.Hihetetlenül forró? Igen, igen, igen.

Ne felejtsd el, hogy gondoskodj magadról

Ha Te és partnered nem ugyanabban a helyiségben tartózkodtok, akkor kénytelen leszel kreatívvá tenni a dolgokat, hogy fenntartsd a szexuális kapcsolatot. Ez annyira szórakoztató lehet – ha hagyod. Ugyanakkor intenzív is lehet, ha elvárjátok egymástól, hogy teljesítsétek a felmerülő minden szexuális szükségletet. Életben tartva a maszturbációs gyakorlatokat, és segíthet enyhíteni ezen nyomást és megtartani a dolgokat.
A hosszú távú kapcsolat nem jelenti azt, hogy a szexuális élet véget ér. Éppen ellenkezőleg. Ezeknek a tippeknek egy része vagy mindegyike kiterjeszti aszexuális látóköröket, és mindkettőtöket többre sarkall.

Szerzőröl

admin

Hozzászólás

legújabb cikkek

Legújabb hozzászólások

Kategóriák

Felnőtt tartalom!

A weboldalon felnőtt tartalmú szövegek és képek találhatóak! Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.